Recyclageparkbezoek enkel nog op afspraak voor de gemeente Tervuren! Boek je afspraak via het online reservatiesysteem.

Begin april heeft het stijgend aantal coronabesmettingen geleid tot het beperkt openen van de 3 recyclageparken. Toegang was enkel nog mogelijk op afspraak. Maar dat verandert nu, althans voor de gemeente Overijse en Hoeilaart.  

Het recyclagepark in Tervuren is en blijft op afspraak omwille van de moeilijke ligging en toegang tot het park, maar de recyclageparken in Overijse en Hoeilaart gaan terug opnieuw open zonder afspraak. De geldende openingsuren blijven dezelfde. Deze zijn hier raadpleegbaar.    

Voor Tervuren geldt dus nog steeds de reservatie via het online reservatiesysteem (klik voor afspraak). Het is heel makkelijk in te vullen: gemeente, gewenste dag en uur aanklikken, je gegevens invullen - zonder de nummerplaat te vergeten - en je bent klaar. Het systeem stuurt je een automatische bevestigingsmail die ook de mogelijkheid biedt tot annulatie. Dit is tevens het bewijs voor de reservatie. Zonder reservatie, krijg je geen toegang tot het park. Ook niet als je te voet of met de fiets komt.

Voor meer info of voor een afspraak, enkel indien je geen toegang hebt tot het internet, kan je telefonisch contact opnemen met Interrand op het nummer: 02 658 95 41 (op weekdagen van 8u t.e.m. 12u en van 12u30 t.e.m. 16u30).