Hoe bied je school papier en karton aan?

Papier en karton wordt volgens de ophaalkalender gratis opgehaald. Heb je wekelijks veel papier? Neem dan contact op met Interrand. Elke vrijdag, tegen betaling, halen wij papier en karton op bij de handelaars van je gemeente. Ook bij je school kan dat.
Per klas kan een school ook een gele papiermand aanvragen.

Hoe bied je school pmd aan?

PMD wordt gratis opgehaald in blauwe PMD-zakken van 120 liter. Interrand levert de nodige zakken aan de scholen. Interesse? Contacteer Interrand.

Hoeveel betaalt je school voor restafval?

  • Restafval wordt tegen betaling opgehaald in een groene container. Heeft je school weinig restafval? Dan kan ze ook kiezen voor het gebruik van reguliere restafvalzakken.

Hoeveel je school betaalt, hangt af van de grootte van de container en het aantal ledigingen per jaar.

Je kan je restafval op aanvraag (wekelijks, 2x/week, 14 dagen, maandelijks, op afroep) en tegen betaling van een gemeentelijke retributie, laten ophalen.

Indien je geen reguliere restafvalzakken gebruikt, betaal je 30 €/lediging (via factuur).

Aankoop groene container:
1100 L = 360,31 € excl. B.T.W.

  • Papier en kartonafval wordt iedere vrijdag opgehaald (in kartonnen dozen of samen gebonden met natuurkoord) na inschrijving bij je gemeente.

Groene container stuk?

Is je container stuk?
Contacteer Interrand of bel: 02 658 95 41

Wil je school containers voor restafval bestellen?
Contacteer Interrand of bel: 02 658 95 41

Recyclageparken voor scholen

Scholen kunnen op het recyclagepark terecht met afval gelijkaardig aan huishoudelijk afval. Voor bedrijfsafval en grote hoeveelheden afval kan je terecht bij commerciële afvalbedrijven. Voor scholen gelden dezelfde tarieven en afspraken als inwoners.

Mijn recyclagepark

Mijn ophaalkalender