Marianne, uw afvalcoach, helpt je al je afvalkopzorgen aan te pakken!

Als afvalcoach staat Marianne klaar om alle inwoners van de drie gemeenten (Hoeilaart, Overijse, Tervuren) te helpen. Ze fungeert ook als verbindingspersoon met scholen, verenigingen, technische gemeentediensten, de politie en de sociale woningmaatschappij, om afval- en netheidsproblemen in de gemeenten doeltreffender en persoonlijker aan te pakken. Je vind haar ook terug op evenementen die duurzaamheid, herbruikbaarheid, milieu, en andere thema's promoten die de afvalberg kunnen verminderen, zoals bijvoorbeeld de Herbruikdag, de Doendersdag, de zwerfvuilacties van de gemeente. 

Waarvoor kan je me allemaal inschakelen?

Indien je vragen hebt rond het sorteren en het recycleren van afval? Heb je een probleem rond sluikstorten en zwerfafval in je buurt? Wens je met je school of vereniging het recyclagepark te bezoeken? Wens je graag dat ik eens bij je langskom om al je vragen te beantwoorden? Wens je me uit te nodigen om een standje te bemannen? Is er een kringloopthema waar je graag meer informatie over wenst? 

Neem gerust contact met me op, telefonisch op het nummer 02/658.95.47 of stuur me een mailtje op marianne.verbraeken@interrand.be

Steeds tot uw dienst! 

  


Mijn recyclagepark

Mijn ophaalkalender